- 12 vereniging

Welkom bij de jongste vereniging van onze kerk 

Welkom op de “jongste” vereniging voor meisjes en jongens van groep 4 tot en met groep 8. Dit is een club waar we samen nadenken over thema’s uit de Bijbel en het gezellig maken met elkaar.

Om de paar weken op de vrijdagavond is er club van 19.00 tot 20.30 uur. We beginnen altijd met zingen, bidden en Bijbel lezen. Daarna gaan we nadenken over een thema in de Bijbel. Na de pauze gaan we vaak een leuk spel doen of iets moois knutselen. Natuurlijk vinden we het leuk als jij er ook bij bent.

Het thema van dit jaar is ‘vrouwen uit de Bijbel’.
Leiding: Coby Overduin, Lianne Vermeij en Esmeralda de Wilde.

Actuele info:

Ha jongens en meisjes,

1 april hebben we alweer onze laatste clubavond! Die avond word georganiseerd door de 3 oudsten, want zij gaan onze club verlaten.

We hebben nog wel een Bondsdag gepland staan op zaterdag 23 april. We beginnen de dag net als vorig jaar in de zaal van de kerk met het online gedeelte. Daarna gaan we er een gezellige middag van maken. Daar horen jullie nog meer informatie over.Ha jongens en meisjes,


Het seizoen zit er op! We hebben een mooie Bondsdag gehad met elkaar. We hebben gehoord over het dappere dienstmeisje van Naäman. Zij had het beste met hem voor, terwijl hij haar veel onrecht deed. Het meisje stuurde hem naar Elisa. Ze wist dat de Heere Naäman weer beter kon maken. Durven wij ook over de Heere te vertellen tegen vriendjes en vriendinnetjes die niet in God geloven? 

Daarna hebben we genoten van de speeltuin, het mooie weer en lekkere eten. Het was een geslaagde dag!


Tot het volgende seizoen! 

Mette-Marie, Laurie en Chris het was fijn jullie op de club te hebben. We wensen jullie het allerbeste en een mooie tijd op de +12 club!


SCAN HIER DE QR CODE OM TE DONEREN

Wilt u handmatig overmaken?
NL18 RABO 0379.9941.27