- 12 vereniging

Welkom bij de jongste vereniging van onze kerk 

Welkom op de jongste club voor jongens en meisje van groep 4 tot en met groep 8! Dit is een club waar we het leuk en gezellig hebben met elkaar. Om de paar weken op de vrijdagavond is er club van 19:00 – 20:30 uur. We beginnen altijd met zingen, bidden en bijbel lezen. Daarna gaan we nadenken over een thema in de Bijbel.

Na de pauze gaan we vaak een leuk spel doen of iets moois knutselen. Natuurlijk vinden we het leuk als jij er ook bij bent!

Actuele info:

Ha jongens en meisjes,

Op het moment dat deze kerkbode uitkomt, hebben we net een clubavond gehad op 1 december. We hebben dan nagedacht over hoe Daniël zich door genade vast mocht houden aan zijn geloof in God. Hoe de Heere zorgt voor Daniël en zijn vrienden.

Het is december en dat betekent dat kerst er weer aankomt. Binnenkort ontvangen jullie de teksten en de liederen die we gaan opzeggen en zingen met de kerstbijeenkomst op tweede kerstdag. We willen graag zaterdag 23 december van 16.00 – 17.00 uur gaan oefenen in de kerk met alle kinderen. Hierover volgt nog een mail!

Alvast een gezegende kerst toegewenst!

Vriendelijke groeten,
Lianne, Sander en Coby

SCAN HIER DE QR CODE OM TE DONEREN

Wilt u handmatig overmaken?
NL18 RABO 0379.9941.27